Over ons

Producent van carrosseriebeglazing

Truck en Bus Glazing B.V. - TBGlazing - is een familiebedrijf dat zich vanaf 2004 heeft ontwikkeld tot een internationaal opererende onderneming. Wij ontwikkelen en produceren volledig in eigen beheer ramen en luiken voor diverse toepassingen in de carrosseriebouw.  Onze producten worden rechtstreeks aan gerenommeerde carrosseriebouwers geleverd, zonder tussenkomst van handelsondernemingen of agenten.

Ieder product wordt door ons met uiterste zorg en vakmanschap vervaardigd. Wij zijn trots op ons product en u kunt rekenen op een eerlijke, ambachtelijke topkwaliteit!

Onze producten vinden, met name voor de toepassing in paardenvrachtwagens, hun weg door heel Europa bij alle gerenommeerde, toonaangevende carrosseriebouwers. 

Voor deze markt bieden wij een breed pakket met gestandaardiseerde producten, welke uit voorraad leverbaar zijn. Een uniek concept!
Naast deze gestandaardiseerde producten zijn wij in staat om beglazingsproducten op klantspecificatie te produceren. Wij zijn vanaf het concept tot het uiteindelijke product graag uw partner.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Informatie aanvragen